• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Lost in Pablos

Lost in Pablos is een mannenwinkel die een blend van unieke, jonge en duurzame merken combineert met persoonlijke styling en maatwerk.

We zijn een winkel met een eigen stijl, boordevol nieuwe labels om te ontdekken.

De Scandinavische & Europese merken onderscheiden zich door kleinschaligheid, speciale stoffen, prints, of unieke verhalen, specifiek uitgekozen op betaalbare kwaliteit.

Je vindt bij ons maatpakken, schoenen, accessoires, knitwear en everyday wear. Kortom alles wat een hedendaagse man nodig heeft in zijn garderobe.

Zaakvoerster Lisa Deridder deed meer dan 15 jaar ervaring op als Tailor bij oa. Café Costume en maakt er haar missie van om mannen van kop tot teen te (re)stylen, volgens hun stijl, budget èn bodytype.

 

Ikkoopbelgisch

We werken samen met verschillende Belgische merken;

Zo zijn er handgemaakte manchetknopen van juweelontwerper Sébastien Vandekerckhove, portefeuilles van Zlq, het Gentse Garzini en Hunterson. Strikken van Edmunds en Excalibur, bretellen van Bertelles en ecologische en fairtrade hemden van het Gentse  Mr Manchette. Ook de hemden en machetknopen van het Gentse kunstenaarsduo Benny Blasé, kousen van Bellpaga en Rockhoppers en zakdoeken van Huff&Puff. Knitwear van Castart en ondergoed van Sizable, all designed in Belgium!

Daarnaast wordt voor de aankleding gewerkt met meubels van ROARK, die ook te koop worden aangeboden.

Het grafische werd uitgewerkt door Kirsten Goemaere van  Deneef & Goemaere. Ook haar collages en schilderijen kun je in de winkel bewonderen en kopen.

 

What's in a name

Hommage aan een droom. Lost in Pablos.

De oorsprong van de naam is even absurd als naam zelf.

Eigenares Lisa Deridder heeft letterlijk naam gegeven aan de herinnering van haar droom .

Tijdens een droom over haar winkel zag Lisa als in een visioen een etalage met de naam"Lost in Pablo & Los Camicas”.

De werknaam 'Lost in Pablos' bleef hangen en bleek binnen de filosofie van de winkel te passen: niet te serieus en met een ferme knipoog. De verwijzing naar Lisa's vader 'Paul' geeft er een extra dimensie aan.